Q&A on TV Tuner card

RAM, Video Cards, CPU Etc... get it or give it here...

Moderators: rd, mel wilson, ricktobin, groundsquirrel, gbesoain, Cat1

Post Reply
User avatar
Pcgames2
SurClaro.com Regular Forum Member
SurClaro.com Regular Forum Member
Posts: 168
Joined: Mon Mar 19, 2007 10:18 pm
Location: Somewere on Earth

Q&A on TV Tuner card

Post by Pcgames2 » Fri Sep 26, 2008 1:06 pm

I want to buy a http://www.newegg.com/Product/Product.a ... 6815100015 Tv tuner card. Now it says one 2.8GHz Cpu but a AMD 4200+ x2 2.2GHz should work right? I just a little nervous about this I never owned a dual core.
No new specs yet I seem to in little bit of a pickle the mother B on eMachines T6532 its junk and supposedly gos bad after 2yr. Which has me worried ($200 Part) and not to mention the switch to DTV so my analog tuner cards gotta go.

heeshung
Addict to SurClaro
Addict to SurClaro
Posts: 1020
Joined: Wed Dec 07, 2005 8:24 pm

Post by heeshung » Fri Sep 26, 2008 2:15 pm

Of course. It should have no problem running a TV Tuner.
Intel Core 2 Quad CPU Q9450 @ 2.66GHz (4 CPUs)
4096MB Corsair Dominator DDR2 @1066MHz (5-5-5-15) 2.1V
Samsung Spinpoint F1 HD753LJ 750GB 32MB Cache
2x NVIDIA GeForce 8800GTS 512MB G92 Core in SLI
PC Power & Cooling Turbo-Cool 1KW-SR PSU [80A]
Acer X223W 22" 16:10 Widescreen TFT LCD
Azalia HD Audio Connected to 5.1 Channel Harmon/Kardon Surround System and Plantronics GameCom 377 Headset
Logitech G15 Gaming Keyboard
Razer Lachesis 4000dpi 3G Laser [Philips Twin-Eye] Wraith Red Edition Gaming Mouse
EVGA nForce 780i SLI FTW Special Edition Mainboard 132-YW-E178-A1
Antec Twelve-Hundred Full Tower Case
Windows 7 Ultimate 64-bit (6.1, Build 7000) (7000.winmain_win7beta.081212-1400)

User avatar
Pcgames2
SurClaro.com Regular Forum Member
SurClaro.com Regular Forum Member
Posts: 168
Joined: Mon Mar 19, 2007 10:18 pm
Location: Somewere on Earth

Post by Pcgames2 » Fri Sep 26, 2008 4:07 pm

Thanks I wanted to be sure before I buy.
No new specs yet I seem to in little bit of a pickle the mother B on eMachines T6532 its junk and supposedly gos bad after 2yr. Which has me worried ($200 Part) and not to mention the switch to DTV so my analog tuner cards gotta go.

User avatar
tropicalfish
Addict to SurClaro
Addict to SurClaro
Posts: 1865
Joined: Tue Oct 04, 2005 10:09 pm

Post by tropicalfish » Fri Sep 26, 2008 9:36 pm

I believe your processor IS a dual core.
Image
Computer Specs
Antec 300 - Case
Corsair CMPSU-650TX 650W - PSU
GIGABYTE GA-MA790GP-UD4H AMD 790GX - Motherboard
AMD Phenom II X4 940 Deneb 3.0GHz Quad-Core - CPU
G.SKILL 4GB 240-Pin DDR2-800 - RAM
SAPPHIRE ATI Radeon HD 4870 512MB - Graphics Card
Western Digital Caviar Black WD6401AALS 640GB - Hard Drive
SAMSUNG 22X DVD±R DVD Burner - Optical Drive
Microsoft Windows Vista Home Premium SP1 64-bit - Operating System

User avatar
Cat1
Forum Moderator - Master member
Forum Moderator - Master member
Posts: 2100
Joined: Fri Jul 02, 2004 12:50 am
Location: KFTW (Meacham Intl, Ft. Worth)

Post by Cat1 » Sun Sep 28, 2008 8:38 pm

tropicalfish wrote:I believe your processor IS a dual core.
I think I agree, an X2 moniker on an AMD I believe makes it a dual core.
Image
If you want to learn how to fly IFR and land with ILS or have any questions about IFR/ILS. Click this link and the information is there: http://www.faa.gov/library/manuals/avia ... _handbook/

Post Reply