AI annoyances

FS2002 and FS2004 AI features, doubts, setups, experiences exchange, etc...

Moderators: rd, mel wilson, gbesoain, Cat1, ricktobin, groundsquirrel, Insured Disaster

Post Reply
User avatar
barihawk
Junior SurClaro Member
Junior SurClaro Member
Posts: 88
Joined: Tue Feb 28, 2006 1:24 am
Location: Lubbock, Texas

AI annoyances

Post by barihawk » Sun Mar 26, 2006 5:49 pm

Ok, so I recently installed a whole bunch of PAI airlines, but the default FS9 AI still dominates. Let's take Dallas Love and Lubbock INTL. Southwest Airlines flies almost exclusively from these airports. However, ingame it still shows Gaia Airlines and American Airlines at both. Is there a way to tell FS9 not to have default airlines at these sites?

User avatar
rd
Forum Moderator - Master member
Forum Moderator - Master member
Posts: 6868
Joined: Thu Mar 10, 2005 9:34 pm
Location: COMFORTABLY NUMB, in U.S.A. *** KOFF ***

Post by rd » Sun Mar 26, 2006 6:12 pm

Yes you can.

However, I don't have any experience with PAI, so given that, I don't know the structure of it.

But, all is not lost. If you have Ttools, you can change the a/c from default to the ones you need to.

I know others use PAI and know the ins and outs of it. If they know, they will be here soon.

RD
RD


"shhh.... I'm going undercover. "

User avatar
Mythrilfan
Addict to SurClaro
Addict to SurClaro
Posts: 1204
Joined: Mon Jan 17, 2005 6:31 pm
Location: Tallinn, Estonia -EETN-
Contact:

Post by Mythrilfan » Sun Mar 26, 2006 6:23 pm

there's a special default traffic uninstaller at pai's site, that way You can keep defaul GA traffic.
Image

User avatar
pingponggame
SurClaro senior forum member
SurClaro senior forum member
Posts: 774
Joined: Wed Dec 18, 2002 1:09 am
Location: Seattle, WA

Post by pingponggame » Sun Mar 26, 2006 11:13 pm

Read this!
Image
ImagePingImage

Post Reply