Problem with dowloading real live weather

Have some weather knowledge?, Want to learn?

Moderators: rd, mel wilson, gbesoain, Cat1, ricktobin, groundsquirrel, Insured Disaster

Post Reply
User avatar
sgtdirtybum
Junior SurClaro Member
Junior SurClaro Member
Posts: 82
Joined: Wed May 18, 2005 9:41 pm
Location: KSAT

Problem with dowloading real live weather

Post by sgtdirtybum » Mon Jan 02, 2006 10:53 pm

Hey all,

I was trying to search for this topic, but did not find it. I might have missed it, but I wanted to post a new topic to make sure because it is really starting to tick me off. I used to download real-live weather data every 15 minutes within the weather selector button on "create a flight". However, in the past 3 weeks everytime I try to connect, my FS locks up. Is this a possible problem with the Jensen sight in which it downloads? Is anyone else having these issues. Please help.!

thanks

SDB
SDB (SGT Dirty Bum)

Image

User avatar
tropicalfish
Addict to SurClaro
Addict to SurClaro
Posts: 1865
Joined: Tue Oct 04, 2005 10:09 pm

Post by tropicalfish » Mon Jan 02, 2006 10:59 pm

delete the fs9.cfg and try again and see if it works... BTW your signature is WAY TOO BIG!!!!
Image
Computer Specs
Antec 300 - Case
Corsair CMPSU-650TX 650W - PSU
GIGABYTE GA-MA790GP-UD4H AMD 790GX - Motherboard
AMD Phenom II X4 940 Deneb 3.0GHz Quad-Core - CPU
G.SKILL 4GB 240-Pin DDR2-800 - RAM
SAPPHIRE ATI Radeon HD 4870 512MB - Graphics Card
Western Digital Caviar Black WD6401AALS 640GB - Hard Drive
SAMSUNG 22X DVD±R DVD Burner - Optical Drive
Microsoft Windows Vista Home Premium SP1 64-bit - Operating System

User avatar
sgtdirtybum
Junior SurClaro Member
Junior SurClaro Member
Posts: 82
Joined: Wed May 18, 2005 9:41 pm
Location: KSAT

Post by sgtdirtybum » Tue Jan 03, 2006 12:25 am

delete the cfg file....... ... are you meaning to cut and paste the same cfg file? i guess I could give it a whirl.....

btw..... sorry about sig.... it's been awhile since i've updated it.

User avatar
tropicalfish
Addict to SurClaro
Addict to SurClaro
Posts: 1865
Joined: Tue Oct 04, 2005 10:09 pm

Post by tropicalfish » Tue Jan 03, 2006 3:01 am

delete the cfg file falled FS9... so the file you delete is FS9.cfg. then, start flight simulator back up and FS will write a new one for you.... maybe your weather address is screwed so FS can not get weather from the proper place
Image
Computer Specs
Antec 300 - Case
Corsair CMPSU-650TX 650W - PSU
GIGABYTE GA-MA790GP-UD4H AMD 790GX - Motherboard
AMD Phenom II X4 940 Deneb 3.0GHz Quad-Core - CPU
G.SKILL 4GB 240-Pin DDR2-800 - RAM
SAPPHIRE ATI Radeon HD 4870 512MB - Graphics Card
Western Digital Caviar Black WD6401AALS 640GB - Hard Drive
SAMSUNG 22X DVD±R DVD Burner - Optical Drive
Microsoft Windows Vista Home Premium SP1 64-bit - Operating System

User avatar
sgtdirtybum
Junior SurClaro Member
Junior SurClaro Member
Posts: 82
Joined: Wed May 18, 2005 9:41 pm
Location: KSAT

Post by sgtdirtybum » Tue Jan 03, 2006 7:54 pm

oh...... ok.... roger that...... I will try it now......... thanks

*crossing fingers*

Exxman

Post by Exxman » Tue Jan 03, 2006 10:07 pm

Also check this thread to see if any of the solutions can apply to you...

http://forums.surclaro.com/ftopic5977.html

It's the second one down from yours here...

Exx

Post Reply